Circusmeningen (49): Mijn ideale Kerstdag is…?

DEN HAAG – Deze Kerstmis sta ik in Den Haag waar ik 3 voorbijgangers om hun Circusmening vraag. Deze keer begin ik met: Mijn ideale Kerstdag is…?

“Lekker eten, met de familie en naar het Kerstcircus”, vertelt Jasmijn Maljaars mij. Dat klinkt gezellig. “Gewoon thuis bij mijn Kerstboom”, hoor ik van Josje die daarna wegwandelt over het Spui. De stad is in Kerstsfeer en er komt een kerstliedje op in mijn hoofd. “…bestaat niet. Ik doe er niet aan”, zegt Joop van Vliet die met zijn uitspraak ervoor zorgt dat het vrolijke kerstliedje even uit mijn gedachten verdwijnt. Hij legt uit dat hij geen man voor de feestdagen is. Verder komt hij best vriendelijk over, dus ik ga richting een van de prachtige Kerstcircussen en het Kerstliedje is weer terug in mijn gedachten. Wilt u een van de Circusmeningen ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog

Foto: MarcelvdVoort

Lees ook:Circusmeningen (37): Verbod wilde circusdieren een feit. Jammer?
Lees ook:Circusmeningen (32): Ontstaat er een hetze tegen circussen?
Lees ook:Circusmeningen (70): Wat doet u als er dierenactivisten voor de circustent staan?
Lees ook:Circus Herman Renz ook naar Den Haag
Lees ook:Circusmeningen (106): Bent u gewend aan circussen zonder wilde dieren?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>