Circusmeningen (52): Verwacht u een goed circusjaar zonder wilde dieren?

AMSTELVEEN – Het nieuwe circusseizoen komt alweer dichterbij. De eerste keer waarin het gehele jaar niet van wilde dieren gebruik mag worden gemaakt in de circusvoorstelling. Daarom vraag ik deze vrijdag in Amstelveen: Verwacht u een goed circusjaar zonder wilde dieren?

“Ja. De circussen komen terug met goede programma’s”, laat Ilse van der Maat mij weten. Een minuut of 10 daarna komt Gert op mij aflopen. “Het zal een stuk minder zijn”, luidt zijn verwachting en mening. En dan tref ik op de Praam Joke Hakvoort. “Ik weet niet, maar ben benieuwt”, stelt de jonge vrouw.

U mag een van de Circusmeningen ondersteunen via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (1): Huisvesting verboden wilde circusdieren
Lees ook:Circusmeningen (1): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (127): Gaat u naar België om een circusvoorstelling te bezoeken?
Lees ook:Circusmeningen (10): Nu al wilde dieren uit de show?
Lees ook:Circusmeningen (106): Bent u gewend aan circussen zonder wilde dieren?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>