Circusmeningen (53): Facebookpagina’s doeltreffender dan circusaffiches?

DOMBURG – Ik ben deze vrijdag te gast in de Zeeuwse badplaats Domburg, waar ook in deze tijd van het jaar toeristen zijn. En natuurlijk de eigen inwoners. Het waait flink in het Zeeuwse. Tijdens mijn zoektocht naar circusmeningen vraag ik deze keer: Facebookpagina’s doeltreffender dan circusaffiches?

“Nee, ik word nog steeds geïnspireerd door de affiches”, laat Koen Vermeulen mij weten in het centrum van deze gezellige plaats. “De meeste mensen komen niet op Facebook-pagina’s van circussen terecht, stelt Saskia Meijer. En Marjan laat mij in de Zuidstraat weten: “Ja, Facebookpagina’s werken beter tegenwoordig.”

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen? Dat kan via de poll elders op Circus.Blog

Lees ook:Circusmeningen (1): Huisvesting verboden wilde circusdieren
Lees ook:Circusmeningen (132): Is het terecht dat Vlissingen circusloos is?
Lees ook:Circusmeningen (71): Is het circus betaalbaar?
Lees ook:Circusmeningen (20): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (47): Wagenpark bezienswaardig onderdeel van het circus?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>