Circusmeningen (55): Komen er nog grote circussen naar ons land?

BAARN – De oudere circusfans weten het nog: De bezoeken van de grote circussen zoals Sarrasani en Krone aan ons land. Mooi voor onze wekelijkse rubriek Circusmeningen om er een vraag van te maken. Ik vraag 3 voorbijgangers in Baarn: Komen er nog grote circussen naar ons land?

“Nooit meer. Want ze hebben allemaal wilde dieren”, stelt Hans Tervliet zonder aarzelen.  Ja, daar zit misschien wel iets in, want de grote circussen die er nog zijn hebben vaak olifanten en roofdieren en die komen onze grens niet meer over. “Zeg nooit, nooit. Ik heb hoop”, vertelt Carlijn Verbrugge mij op de Molenweg. Josje ziet het ook positief in: “Misschien met een wilde dieren loze show”, zegt ze.

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen? Dat mag uiteraard via de poll elders op Circus.Blog.

https://youtu.be/fi173B3BYiE

Lees ook:Circusmeningen (12): 3 circussen per jaar is teveel?
Lees ook:Circusmeningen (64): Meer werk maken van topnummers in het circus?
Lees ook:Circusmeningen (105): Moeten er vaker Belgische circussen in ons land spelen?
Lees ook:Circusmeningen (93): Vreest u een algeheel dierenverbod in circussen?
Lees ook:Circusmeningen (41): Worden circussen onheus bejegend?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>