Circusmeningen (60): Wat doen geruchten op sociale media met onze circussen?

VIANEN – In Vianen kom ik deze vrijdag voor de dag met een  leuke vraag voor 3 voorbijgangers. Van hen wil ik een circusmening horen. De vraag luidt: Wat doen geruchten op sociale media met onze circussen?

Ruzies worden uitgevochten op Facebook, daar lees je dat de circusdirecteur in nood ook nog eens van zijn vrouw afgaat, worden circussen afgekraakt en verdachtmakingen wereldkundig gemaakt. “De mensen kunnen best het kaf van het koren scheiden”, vindt Joost Lubbers. “Dit maakt circussen en mensen kapot”, zegt Andrea Lust. En Mickey laat in de Oliestraat weten: “Maakt niet uit: vrijheid van meningsuiting.”

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen? Dat kan via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (154): Horen circusacts in pretparken?
Lees ook:Circusmeningen (110): Moeten er meer circussen komen
Lees ook:Circusmeningen:(28): Maken dierenactivisten circussen kapot?
Lees ook:Circusmeningen (41): Worden circussen onheus bejegend?
Lees ook:Circusmeningen (34): De 3 van het station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>