Circusmeningen (64): Meer werk maken van topnummers in het circus?

AMERSFOORT – Deze vrijdag ben ik te gast in het Amersfoortse winkelcentrum Emiclair en vraag 3 voorbijgangers naar hun Circusmening. De vraag van de dag is: Meer werk maken van topnummers in het circus?

“Juist door vertrek van wilde dierenacts, moeten er betere andere nummers komen”, vindt Piet Siersema. “De circussen hebben daar al genoeg aandacht voor”, nuanceert Robbie die bij de Albert Heijn op zijn vriendin staat te wachten. Katrien Huisman luistert naar de vraag en zegt dan: “Een goede circusdirecteur speurt altijd naar top-acts. ”Wilt u één van de circusmeningen ondersteunen? Dat kan via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Geen ‘Meet & Feed’ met Bubba bij Albert Heijn
Lees ook:Circusmeningen (97): Is het goed dat KRO Circus Festival Monte Carlo zonder dieren uitzendt?
Lees ook:Circusmeningen (56) Mag het nieuwe circusseizoen losbarsten?
Lees ook:Circusmeningen (89): Was het een leuke circuszomer?
Lees ook:Circusmeningen (68): Brengt u de circusdieren een bezoekje?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>