Circusmeningen (66): Bent u een echte circus fan?

ROOSENDAAL – Gewapend met een leuke vraag ben ik deze vrijdag voor de rubriek Circusmeningen te gast in Roosendaal. En die vraag is: Bent u een echte circus fan?

“Ik moet er niets van hebben. Vergane glorie”, zegt Robbie Donkers zonder enige twijfel in zijn stem. Nicky van de Meulen vertelt mij even later: “Ik hou met hart en ziel van het circus.” Bertus komt mij in de Sophiastraat tegemoet lopen. “Circus is leuk, maar ik ben geen echte fan”, laat hij mij weten.

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog

Lees ook:Circusmeningen (69): Moeten circussen beter samenwerken?
Lees ook:Circusmeningen (96): Loopt u al warm voor het kerstcircus?
Lees ook:Circusmeningen (100!): Wordt het tijd dat Alberto Althoff met een circus terug komt?
Lees ook:Circusmeningen (122): Mist u Circus Belly Wien?
Lees ook:Circusmeningen (32): Ontstaat er een hetze tegen circussen?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Circusmeningen (66): Bent u een echte circus fan?

  1. Jacq van loon

    Ik zag het in roosendaal over circus. M ik ga veel bezoeken naar goede circussen in nederland en buitenland. De nieuwe circusshows zijn tegenwoordig zeer Goed en moderne uitstraling.Ook b.v. met motoren. Acrobaten. Magic. Goede muziek. Ballet. Kortom. TOP.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>