Circusmeningen (68): Brengt u de circusdieren een bezoekje?

PUTTEN –U kent het wel: het circus is in de stad of het dorp en al snel grazen de dieren op het aanwezige groen. Dikwijls zijn er exemplaren bij die u niet snel in het dagelijks leven tegenkomt. Deze vrijdag vraag ik aan 3 voorbijgangers in Putten: Brengt u de circusdieren een bezoekje?

“Nee, ik ga rechtstreeks de circustent in voor de voorstelling”, bekent Jaap Keijzer mij. En even later komt Bram Dijkstra naar mij toe. Hij luistert aandachtig naar de vraag en zegt: “Ik ben tegen circusdieren.” Tineke vertelt niet veel later in de Spechtstraat: “Ik ga altijd even bij ze kijken.”

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen. Dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog.

Foto: MarcelvdVoort

 

Lees ook:Circusmeningen (120): Horen jonge circussterren op de tv?
Lees ook:Circusmeningen (88): Hoe goed hebben circusdieren het?
Lees ook:Circusmeningen (91): Gaat u naar een voorstelling van een Kerst- of wintercircus?
Lees ook:Circusmeningen (41): Naar het circus in de Herfstvakantie?
Lees ook:Circusmeningen (37): Verbod wilde circusdieren een feit. Jammer?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>