Circusmeningen (72): Te weinig circus in Zeeland?

GOES – Ik ben deze vrijdag te gast op de Grote Markt in Goes. Omring door het oude stadhuis, leuke winkels en terrassen van horecabedrijven bevind ik mij in een prettige omgeving. Ik laat 3 voorbijgangers hun circusmening geven en vraag ze: Te weinig circus in Zeeland?

“Nog teveel. Voor mij hoeft het niet”, meldt Eric de Vos mij. Geen groot circus fan dus, Niet veel later komt Conny Hendrilkse mijn richting uitlopen. In de zomer zijn er genoeg, verder weinig”, klinkt het uit haar mond. En Remio Tervoort zegt: “Er mogen er meer komen.”

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen? Dat mag via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (117): Moet de politie controleren op circusdierenwelzijn bij heet weer?
Lees ook:Circusmeningen (125): Veel meer acties voor circusvoorstellingen ouderen?
Lees ook:Circusmeningen (49): Mijn ideale Kerstdag is…?
Lees ook:Circusmeningen (150): Te weinig circussen in Zeeland?
Lees ook:Circusmeningen (78): Zeeland; Zon, zee, strand & circus?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>