Circusmeningen (73): Bestaat het circus over 50 jaar nog?

APPELSCHA – Het circus is er al heel lang. Maar de laatste jaren zijn er meer en meer regels en ander vermaak gekomen. Dus stel ik deze vrijdag in Appelscha de vraag: Bestaat het circus over 50 jaar nog? En wil van 3 voorbijgangers graag hun circusmening horen.

Marleen Gillissen: “Dan is het helaas verleden tijd.” Dat klinkt somber. Ze verduidelijkt mij dat ze nu al ziet dat het minder wordt met de circussen en dat ze het geen halve eeuw meer geeft. “Dat gaat nooit verloren”, laat Bianca mij een stuk optimistische weten. Stefan Goeke meldt in de Boslaan: “Ik durf dat helaas niet te voorspellen.”

Wilt een van deze circusmeningen ondersteunen, dan mag dat via de poll elders op circus.blog.

Lees ook:Circusmeningen (57): Kaalslag in circusland komt het wel goed?
Lees ook:Circusmeningen (40): Circusartiesten actief op internet. Leuk?
Lees ook:Circusmeningen (8): Weer naar het circus?
Lees ook:Circusmeningen (93): Vreest u een algeheel dierenverbod in circussen?
Lees ook:Circusmeningen (55): Komen er nog grote circussen naar ons land?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>