Circusmeningen (87) Circus op de stoep van ouderen, geniaal?

VLISSINGEN – Ik sta deze keer in het Vlissingse centrum. Daar geeft Circus Sijm woensdag 5 oktober dankzij steun van het Ouderenfonds voorstellingen op het terrein van verpleeghuis Ter Reede in deze stad. De vraag aan 3 voorbijgangers op de Koudekerkseweg luidt: Circus op de stoep van ouderen, geniaal?

Circus Sijm, Circus Bongo en ook andere collega’s spelen regelmatig voor verpleeghuizen en ouderenorganisaties. De meeste ouderen vinden het prachtig, maar wat vindt de voorbijganger? Dus is het tijd voor hun circusmening. “Circus is iets voor kinderen, niet voor oudjes”, vindt Bram de Wijs. “Geweldig initiatief. Laat die mensen genieten”, zegt Mieke Hanssen enthousiast. Thijs komt vanaf het Vlissingse Admiraal de Ruyter Ziekenhuis mijn richting uitgelopen en meldt: “Ze kunnen ook naar gewone circusvoorstellingen.”

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen? Dat kan via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Vlissingse ouderen houden van Circus Sijm
Lees ook:CircusNu (117): Ook ouderen houden van Circus Sijm
Lees ook:Circusmeningen (34): Beveelt u het circus bij anderen aan?
Lees ook:Circusmeningen (10): De 3 van het station
Lees ook:Gouda loopt warm voor Circus van Sinterklaas: Dik duizend kaarten verkocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>