Circusmeningen ( 111): Wel pandacircus: maar géén circusolifanten, tijgers en zebra’s?

RHENEN – Daar sta ik dan in Rhenen. Ik voel mij in het hol van de leeuw. Want hoe kan het ook anders in deze tijd, ik vraag 3 voorbijgangers naar hun circusmening. Met de volgende vraag: Wel pandacircus: maar géén circusolifanten, tijgers en zebra’s? “Joh, dat is appels met peren vergelijken. Ik vind het een goede actie”, roept  Charrel van der Linden boos tegen mij. Onlangs zijn de reuzepanda’s via Schiphol in ons land aangekomen en naar Ouwehands Dierenpark overgebracht. Op het vliegveld werden ze uitgebreid geshowd aan het aanwezige publiek. “Te gek voor woorden. Dat is nog ‘ns verschil maken”, vindt Marcel van Oort. En Jozien meldt in de Herenstraat: “Dat gebeurt nu eenmaal. Geen probleem.”

Wilt u één van de circusmeningen ondersteunen? Dat mag via de poll elders op Zeeland.Blog.

 

Lees ook:Bizar? Wel pandacircus: maar géén circusolifanten, tijgers en zebra’s!
Lees ook:Circusmeningen (119): Zomertijd, dus tijd voor de zomerse vakantiecircussen?
Lees ook:Circusmeningen (139): Hebben circusproducties met thema’s streepje voor?
Lees ook:Circusmeningen (118): Kunnen circussen beter een Zomerstop houden?
Lees ook:Circusmeningen (75): Is Nederland rijp voor een vast circus in een gebouw?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>