Circusmeningen (114): Moeten er meer circusfestivals komen?

AMSTERDAM – Dat is nog eens leuk. Voor de rubriek Circusmeningen sta ik deze week bij de Dam in Amsterdam. En vraag 3 voorbijgangers naar hun circusmening. De vraag van deze keer is: Moeten er meer circusfestivals komen?

Er gaan stemmen op voor meer en vaker circusfestivals. Zo is Rotterdam Circusstad voortaan elk jaar in plaats van een keer in de twee jaar. “Nee, dat is teveel concurrentie voor de rondreizende circussen”, vindt Marscha de Goeij. “Dat is heel goed voor het circus”, stelt Bas Rijsbergen. En Tamara zegt: “Het is genoeg zo.”

Wilt u een van de Circusmeningen ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (110): Moeten er meer circussen komen
Lees ook:Circusmeningen (80): Moet het circus een groter evenement worden?
Lees ook:Circusmeningen (45): Wat vindt u van buitenlandse circussen in Nederland?
Lees ook:Circusmeningen (81): Zijn er genoeg circussen?
Lees ook:Circusmeningen (131): Is circustransport via de trein nog van deze tijd?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>