Circusmeningen (115):Comeback Circus Herman Renz achteraf geen succes?

HAARLEM – Haarlem is de plek waar ik 3 voorbijgangers om hun circusmening vraag. En de plaats waar Circus Herman Renz afgelopen kerstperiode een comeback maakte. De show was een succes, maar de speellocatie is in slechte staat achtergelaten. Deze keer de vraag: Comeback Circus Herman Renz achteraf geen succes?

“Zeker niet, ze zouden het oplossen, maar zijn nalatig”, vindt Bryan van der Spek. “Dat terrein heeft niets met hun artistieke waarde te maken”, zegt Jochem den Drijver. Ín der Indische straat meldt Berry: “Wel succesvol. Was een prima show.”

Wilt u één van de meningen ondersteunen? Doe dat gerust via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circus Herman Renz is te boeken
Lees ook:Laatste week Miracles van Circus Herman Renz
Lees ook:Haarlem heeft zelf vernield circusterrein opgeknapt
Lees ook:Kerstcircus Haarlem – Circus Herman Renz
Lees ook:Circus Herman Renz terug met Revival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>