Circusmeningen (117): Moet de politie controleren op circusdierenwelzijn bij heet weer?

APELDOORN – Ik ben deze keer te gast in Apeldoorn en vraag op het station 3 voorbijgangers naar hun circusmening. Wij hebben al flinke hete dagen achter de rug en er zullen er dit jaar nog volgen. Dus de vraag is: Moet de politie controleren op circusdierenwelzijn bij heet weer

“Niet meer dan gebruikelijk, dan kunnen de circusdirecties zelf wel”, vindt Tanja van Susteren. Even later komt Geesje Verdonk bepakt en bezakt mijn richting uitlopen. “Ik vind die controles een pre”, klinkt het uit haar mond. En Ron zegt: “Welnee, nergens voor nodig.”

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen? Doe dat dan a.u.b. via de poll elders op Zeeland.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (72): Te weinig circus in Zeeland?
Lees ook:Circusmeningen (44): Kan Zeeland zonder een kerstcircus?
Lees ook:Circusmeningen (125): Veel meer acties voor circusvoorstellingen ouderen?
Lees ook:Circusmeningen (35): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (10): Nu al wilde dieren uit de show?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>