Circusmeningen (122): Mist u Circus Belly Wien?

MIDDELBURG – Ik ben deze keer op het Middelburgse parkeerterrein Hof van Tange. De plek waar onder andere Circus Belly Wien eerder een reeks voorstellingen heeft verzorgd. Over dit circus gaat Circusmeningen deze week. Ik vraag 3 voorbijgangers: Mist u Circus Belly Wien?

“Nee, er zijn genoeg circussen in Nederland”, vindt Wim Schrier. “Van mij mogen ze snel terugkomen”, laat Robbie van der Meijden mij weten. Hij vertelt even later een echte circus fan te zijn en vooral de dierenacts van Belly Wien goed te vinden. En bij haar auto meldt Mieke mij: “Dit circus mis ik niet.”

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen, dan mag dat ook deze week weer via de poll elders op Circus.Blog.

 

Lees ook:Circusmeningen (66): Bent u een echte circus fan?
Lees ook:Circusmeningen (65): Circussen Belly Wien en Renz International weggetreiterd door dierenactivisten. Is dat normaal?
Lees ook:Circusmeningen (96): Loopt u al warm voor het kerstcircus?
Lees ook:Circusmeningen (14): Hoe belangrijk is het circusaffiche nog?
Lees ook:Circusmeningen (8): Weer naar het circus?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>