Circusmeningen (123): Is een circusleven iets voor u?

ZOUTELANDE – Ik ben deze keer te gast in de Langstraat van Zoutelande. Een gezellig Zeeuws kustdorp waar Nederlanders en buitenlanders graag op vakantie gaan. De Zeeuwen zijn ook gek op dit dorp. Ik vraag 3 voorbijgangers naar hun circusmening. De vraag luidt”: Is een circusleven iets voor u? Michael Minnaard: “Nee, dat is veel te hard werken.” Rietje begint te lachen: “Het lijkt mij een romantisch bestaan, heerlijk.” En de Duitser Joachim meldt mij: “Ik weet niet, het heeft zijn voor’s en tegens.”

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen? Dat mag via de poll elders op circus.blog.

Archieffoto: MarcelvdVoort

Lees ook:Circusmeningen (92): Vindt u de horrorclown grappig?
Lees ook:Circusmeningen (107): Wilt u meereizen met een circus?
Lees ook:Circusmeningen (32): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (113): Is het een leuk circusseizoen?
Lees ook:Circusmeningen (17): Vragen ze teveel geld in het circus?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>