Circusmeningen (124): Zijn overzomerende circussen leuk?

JULIANADORP – Ze zijn inmiddels een bekend fenomeen in ons land. Overzomerende circussen. Zoals Circus Renz Berlin een langere periode in Julianadorp in de kop van Noord-Hollland en ook Zeeland doet het goed bij circussen die in de zomer een tijdlang op 1 plek willen blijven staan. Daarom vraag ik deze week in Circusmeningen in den Helder aan 3 voorbijgangers: Zijn overzomerende circussen leuk?

“Niet echt, ik krijg altijd het gevoel dat zo’n circus gestrand is”, vindt Coen Verdaas. “Ja, zo kunnen toeristen er ruimschoots van genieten”, meldt Benjamin den Drijver mij. En op het station vertelt Anja: “ Mij maakt het niet uit, ik ga 1 keer.”

Wilt u een van de Circusmeningen ondersteunen, dan mag dat via de poll elders op Circus.Blog.

 

Lees ook:Circusmeningen (41): Worden circussen onheus bejegend?
Lees ook:Circus Renz Berlin doet Julianadorp aan
Lees ook:Circusmeningen (14): Hoe belangrijk is het circusaffiche nog?
Lees ook:Circusmeningen (137): Toch weer kerstcircus in Haarlems Reinaldapark. Terecht?
Lees ook:Zorgen producties zoals Astonia voor een groter klassiek circus publiek?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>