Circusmeningen (126): Is tv-serie over circus goed voor het vak?

BENEDEN-LEEUWEN – “Is tv-serie over circus goed voor het vak?“, vraag ik 3 voorbijgangers in Beneden-Leeuwen. Ik ben daar te gast vanwege onze rubriek Circusmeningen. Wekelijks mogen 3 personen vertellen wat ze van een bepaald onderwerp vinden. Nog dit jaar komt de serie Circus Noël op de buis.

“Zeker niet, teveel geromantiseerd”, stelt Justin, die op bezoek gaat in de Reigerstraat. “Ik vind het uitstekende reclame”, zegt Bert van Buuren juist. “Het ligt eraan of het verhaal van de serie positief is”, klinkt het een stuk voorzichtiger uit de mond van Gaby de Hond.

U mag een van de Circusmeningen ondersteunen via de poll elders op Circus.Blog.

 

 

 

 

Lees ook:Circusmeningen (139): Hebben circusproducties met thema’s streepje voor?
Lees ook:Circusmeningen (106): Bent u gewend aan circussen zonder wilde dieren?
Lees ook:Circusmeningen (67): Is er een veelbelovend circusseizoen gestart?
Lees ook:Circusmeningen (120): Horen jonge circussterren op de tv?
Lees ook:Circusmeningen (81): Zijn er genoeg circussen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>