Circusmeningen (135): Loopt ons land warm voor de magic?

HEERLEN – Loopt ons land warm voor de Magic?, vraag ik in het Limburgse Heerlen. Zijn shows van Magic Unlimited, de rest van de familie Kazan. Hans Klok, Niek Takens, Justin Golstein en al die anderen boeiend en leuk genoeg om de harten van de Nederlanders te stelen, vraag ik mij verder af.

“Geweldig, ik geniet van minuut tot minuut”, bekent Ronny Tersteeg mij meteen.  “Mij kan het nog steeds niet boeien”, klinkt het even later uit de mond van Mariske Duijn. En Jan stelt aan de Vullingshof: “Goede Magic is altijd welkom.

Wilt u een van de Circusmeningen ondersteunen? Dat mag via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (144): Is The Greatest Showman een film-tip voor u?
Lees ook:Circusmeningen (34): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (44): Kan Zeeland zonder een kerstcircus?
Lees ook:Circusmeningen (113): Is het een leuk circusseizoen?
Lees ook:Circusmeningen (145): Horen wilde dieren bij Circusfestival Monte Carlo?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>