Circusmeningen (137): Toch weer kerstcircus in Haarlems Reinaldapark. Terecht?

HAARLEM – Weet u het nog? De nieuwsberichten over de modderpoel in het Haarlemse Reinaldapark na de reeks voorstellingen van het Kerstcircus Herman Renz. Velen dachten: nooit meer. Maar de Duurma Groep, waarbij het circus hoort, heeft de schade betaald en er komt dit jaar zoals het er nu uitziet een nieuwe editie van het kerstcircus. Ik vraag 3 voorbijgangers naar hun circusmening. De vraag luidt: Toch weer kerstcircus in Haarlems Reinaldapark. Terecht?

“Natuurlijk niet. Dat mag niet meer gebeuren”, moppert Coen Thijssen. “Iedereen verdient een 2e kans. Ook het kerstcircus”, vindt Marcel Brugman. En in het station stelt Marijke: “Dat interesseert mij niet.”

Wilt u één van de circusmeningen ondersteunen? Dat mag via de pol op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (139): Verdient Kerstcircus Herman Renz nieuwe kans in Haarlem?
Lees ook:Circusmeningen (145): Horen wilde dieren bij Circusfestival Monte Carlo?
Lees ook:Circusmeningen (99): Terecht of onterecht dat de circusolifanten thuis moeten blijven?
Lees ook:Circusmeningen (155): Zou u in het circus willen werken?
Lees ook:Circusmeningen (129) Volgt u het circusleven via Facebook?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>