Circusmeningen (139): Verdient Kerstcircus Herman Renz nieuwe kans in Haarlem?

HAARLEM – Gewapend met pen en schrijfblok wacht ik in het Haarlemse station op 3 voorbijgangers met hun circusmening. Eerder liet de Duursma Groep na afloop van het kerstcircus het lokale Reinaldapark in slechte staat achter. Daar was nogal wat ophef over. Vorige week ben ik hiermee gestart en deze keer vraag ik: Verdient Kerstcircus Herman Renz een nieuwe kans in Haarlem?

“Nee, dat hebben ze veel te laat ­opgelost”, vindt Sjaak Bouma. Reina Willemse komt haastig mijn kant op. Ze wil de trein halen en geeft toch nog haar mening: “Die kans verdienen ze zeker.” En Robert stelt: “Mij maakt het echt niks uit.”

Wilt u één van de Circusmeningen ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (1): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (137): Toch weer kerstcircus in Haarlems Reinaldapark. Terecht?
Lees ook:Circusmeningen (13): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (34): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (26): De 3 van het station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>