CircusNu (10 ): Chinees Nationaal Circus in Limburg

ROERMOND – Altijd leuk: circus van ver. Weer eens iets anders. En dat geldt ook voor het Chinees Nationaal Circus dat met de nieuwe show show Shanghia Nights Limburg aandoet. De  productie is zondag 8 maart te zien in Theater Heerlen.

Aan Shanghia Nights werken 50 circusartiesten mee, stuk voor stuk met een uitstekende reputatie. Daarom krijgt dit spektakel deze week aandacht in onze serie CircusNu.  De show start om 19.00 uur.

Oosters sausje

De acrobaten beheersen het jongleren, turnen, klimmen, de luchtacrobatiek en het balanceren tot in de puntjes. Het geheel wordt overgoten met een mystiek Oosters sausje. De verbluffende staaltjes acrobatiek en evenwichtskunst van het Chinees Nationaal Circus laten zich in de verste verte niet vergelijken met een doorsnee circusact.

Tastbare geschiedenis

Het jonge ensemble van uitzonderlijke artiesten uit China zullen dat zichtbaar maken in deze show. Zij maken de cultuur en geschiedenis van China tastbaar door hun  acrobatiek en stunts die de zwaartekracht tarten. Het oude China opent zijn poorten met de mooiste en adembenemendste acrobatische acts in de inmiddels al veel bejubelde productie Shanghai Nights. U wordt wellicht betoverd door dit  spektakel waarin u een kijkje neemt in de wonderlijke cultuur van deze wereld. Naast die in Theater Heerlen zijn er ook optredens elders in ons land.

 

Meer info: www.parkstadlimburgtheaters.nl

Lees ook:CircusNu (42): Chinees Nationaal Circus presenteert acrobatisch spektakel met dosis humor + FOTO’S
Lees ook:Chinees Nationaal Circus doet Holland
Lees ook:Met vastgebonden circustijger op de foto?
Lees ook:Kerstwintercircussen (6): De Fraaie Fratsen van Wintercircus Arlette Hanson
Lees ook:Doe eens een kerstcircusvakantieweekje in Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>