CircusNu (24):De talentvolle Zinneckers van Circus Belly Wien

DONGEN – Er is volop waardering als de jonge jongleur Aron Zinnecker van Circus Belly Wien de piste inloopt. Hij is een talentvol circusartiest. En dat talent zit gewoon in zijn circusbloed, want veel familieleden hebben inmiddels hun sporen verdiend.

Daarom staat nu eens niet het circusbedrijf, maar de fraaie kunsten van de familie Zinnecker centraal in deze aflevering van CircusNu.

Het is alweer zo’n 30 jaar geleden dat Roman Zinnecker en Diana Renz hun Circus Belly begonnen. Het stel heeft 5 kinderen. Dit circus treedt de laatste jaren veelvuldig op in Nederland.

De Familie Zinnecker brengt veel talenten voort en die hebben een groot aandeel in de 2,5 uur durende circusshow. Niet alleen Roman Zinnecker is vermaard met zijn tijger act. Ook zoon Marlon doet het heel goed. Hij sleept regelmatig internationaal prijzen in de wacht met zijn paardennummer. En ook in de eigen show van Belly Wien is hij van de partij. Niet minder 8 Friese hengsten verschijnen met Marlon in de piste.

Hij treedt ook op met steppekamelen, lama’s, pony’s en stieren.

Meer Zinneckers…

Marylin Zinnecker treedt dit jaar samen op met duo Stipka. Dit zorgt voor hogeschool te paard en gewaagde luchtacrobatiek. Dan is er natuurlijk ook Mandy Zinnecker als Miss Mandy bekend met koorddansen en luchtacrobatiek.

En de jongste Zinnecker-telg in de piste, Aron weet van geen ophouden. Hij is jongleur, maar dan wel een snelle uitvoering ervan. Met het tempojongleren maakt hij veel indruk op het publiek. Jongleren met 8 ringen? Hij draait er zijn hand niet voor om.

De familie Zinnecker met eigen ogen gaan bekijken? Dat kan, ze zijn deze week in Dongen. Hun Circus Belly Wien staat op het Wilhelminaplein.

Voorstellingen

Vrijdag 12 juni: 16.15 * en 19.00 uur

Zaterdag 13 juni: 15.00 en 19.00 uur

Zondag 14 juni: 14.00 uur

* Dit betreft een voorstelling in samenwerking met Albert Heijn Dongen. Er is overigens ook een  gewone kaartverkoop aan de circuskassa.

Foto: Circus Belly Wien

Lees ook:CircusNu (6): Circus Belly Wien met tijgers
Lees ook:Circus Belly Wien terug naar Nederland
Lees ook:Nieuwe programmaboeken Circus Belly Wien
Lees ook:Baby gedoopt en tijgertjes gezegend in piste Belly Wien
Lees ook:Marlon Zinnecker in de prijzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>