CircusNu (34): Nu al zin in het Internationaal Kerstwintercircus Eindhoven?

EINDHOVEN – Het is zomer als ik dit artikel schrijf. Toch heb ik nu al zin in het Kerstwintercircus in het Eindhovense Parktheater. Dat is dit jaar van zaterdag 19 tot en met zondag 27 december. Deze week centraal in de serie CircusNu.

Ook dit jaar zal het programma van het kerstwintercircus tot de verbeelding spreken dankzij bijvoorbeeld wellicht clownerie, een jongleur, evenwichtskunstenaars en trapezeartiesten. Zoals het er nu uitziet wederom geen dieren in de show. Net als afgelopen jaar. “Super voorstelling! Ondanks dat er geen dieren bij waren, hebben onze kids genoten. Mooie, spannende acts, klasse!”, was een van de reacties.

Samensteller van het programma Frank Torrez had geen dieren in de show opgenomen omdat de directie van het Parktheater dat besloten had. Niet omdat hij geen dierennummers van hoge kwaliteit kon leveren. Torrez heeft toch een prima programma gemaakt.  En ook dit jaar zal de voorstelling scoren. Net als eerder edities is Arjan Smit –bekend van Sesamstraat- de spreekstalmeester, komt er een live-orkest en zijn er in de foyer diverse kinderactiviteiten.

Voorstellingen

De shows zijn om 12.00 en 16.00 uur. 19, 24 en 27 december alleen om 16.00 uur.

 

 

 

Lees ook:Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Frank Torrez stelt wederom programma Kerstwintercircus Eindhoven samen
Lees ook:CircusNu (129): Zelfs schaatsen tijdens het Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Programma Kerstwintercircus Eindhoven bijna compleet
Lees ook:Kerstwintercircussen (2): Kerstwintercircus Eindhoven zoals altijd spectaculair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>