CircusNu (43): nieuwste productie La Passione van Circus Sijm binnenkort te zien

BROEK OP LANGEDIJK – Circus Sijm is één van de eerste circussen in Nederland die het tournee start. Op 19 februari gaat de nieuwste productie La Passione in premiere. Deze week staat het circus van Alex Sijm centraal in de serie CircusNu.

Terwijl veel circussen hun winterstop houden heeft Circus Sijm niet veel vrije dagen. Onlangs  gaf hun wintercircus in Heiloo de laatste voorstelling en nu wordt er hard gewerkt om de nieuwste show op tijd klaar te krijgen. Volgens insiders is die nog mooier dan de voorgangers. Later deze maand maakt het circus bekend waar ze dit jaar gaan optreden. Toch zijn al veel speelplaatsen duidelijk. Zoals Wormer, Purmerend, Schagen, Hoorn, Velserbroek, IJmuiden, Assendelft, Beverwijk, Heemskerk, Schoorl, Swifterbant, Zeewolde, Callantsoog, Bakkum, Texel (De Koog), Bennebroek, Avenhorn en het Wintercircus Sijm in Heerhugowaard. Verder is Circus Sijm dikwijls te gast bij instellingen, bedrijven en scholen.

Foto: MarcelvdVoort

Lees ook:CircusNu (4): Circus Sijm met Diamonds
Lees ook:Circus Sijm (bijna) klaar voor de start….
Lees ook:Diamonds van Circus Sijm slaat aan
Lees ook:Lange rij voor Circus Sijm
Lees ook:Na Wormer gaat Circus Sijm nog verder…..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>