CircusNu (52): Circus du Soleil viert verjaardagsfeest met Amaluna

AMSTERDAM – Cirque du Soleil mag in de serie CircusNu niet ontbreken. Zeker niet nu ze van 17 maart tot en met 1 mei in Amsterdam hun 20ste verjaardag met de productie Amaluna komen vieren. Ze spelen in de Big Top op de P2 naast de vermaarde ArenA in onze hoofdstad.

Het publiek wordt tijdens Amaluna meegenomen naar een mysterieus eiland. Daar regeren godinnen die worden geleid door het cyclus van de maan. Een fraaie productie waarin ze het verhaal vertellen van ama ‘moeder’ en luna ‘maan. Dat staat symbool voor de moeder-dochter relatie. En is een eerbetoon aan alle vrouwen van deze wereld.

Veel spektakel

Dus dat betekent weer veel spektakel. De show is een langere periode in Amsterdam. De verwachtingen zijn hoopvol en de kaartverkoop zou behoorlijk gaan. Er is veel pr rondom de komst van Cirque du Soleil, dus dat moet wel goed komen.

 

 

Lees ook:Cirque du Soleil bij Tijd voor MAX
Lees ook:Cirque Du Soleil met Varekai in Ziggo Dome
Lees ook:Circusfestival in Montreal
Lees ook:Cirque du Soleil komt met Michael Jackson show naar Antwerpen
Lees ook:Cirque du Soleil’s Corteo stopt 3 juni

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “CircusNu (52): Circus du Soleil viert verjaardagsfeest met Amaluna

  1. Henk

    Leuk!

      /  
  2. tisfeest

    Wat goed om te lezen! Iedereen zijn verjaardag moet goed gevierd worden

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>