CircusNu (53): En de nieuwe nummer 1 is….Circus Renz Berlin!

AMSTELVEEN – Het kan raar lopen in ons circuslandschap. Eerst was Circus Renz Berlin zo’n beetje de nummer  4 qua omvang achter de circussen Herman Renz, Belly Wien en Renz International. Door het wegvallen van die 3 mogen ze zichzelf opeens de nummer 1 noemen. En daar zijn ze maar wat trots op. Vanaf vrijdag 25  maart is dit circus weer op tournee. Ze spelen dan tot en met maandag 28 maart in Hengelo. Het circus van Bernhard Renz sr. en zijn familie komt op het Walkatenplein, nabij het Expo Business Parc.

Via de sociale media wordt er regelmatig melding van gemaakt dat ze de grootste zijn en ook circuszoon Bernhard Renz jr. heeft het al blij laten weten. En eigenlijk is het ook nog eens stoer om als overblijver gewoon door te gaan en het circus verder uit te bouwen met goed materieel en een steeds leukere show.

Verder ontwikkelen

Uiteraard komen er diverse circussen op bezoek. Een daar zitten straks misschien ook bedrijven tussen die een grotere tent en meer wagens hebben. Toch gaan ze bij Renz Berlin door met het verder ontwikkelen.

Circusfans verrassen

En…uiteraard heel belangrijk: de show krijgt ook steeds verbeteringen. Het nieuwe circusseizoen staat voor de deur voor Renz Berlin en iedereen is benieuwd waarmee ze de circusfans gaan verrassen.

Het circus doet meer dan 30 plaatsen in ons land aan. Met een grotendeels vernieuwd programma. In de show onder andere luchtacrobatiek, jongleren, clownerie en dierenacts, zoals Siberische steppenkamelen, honden en talloze  paarden.

Voorstellingen

Vrijdag 25 maart 19.00 uur première
zaterdag 26 maart 15.00 uur en 19.00 uur
zondag 27 maart (Eerste paasdag) 14.00 uur
maandag 28 maart (Tweede paasdag) 14.00 uur

 

 

 

Lees ook:Naar het Paascircus…..
Lees ook:Circus Renz Berllin start op z’n Paasbest in Coevorden
Lees ook:Circus Renz Berlin start in Hengelo UPDATE!
Lees ook:Circus Renz Berlin ook weer op pad
Lees ook:Circus Renz Berlin ook in Heerde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>