CircusNu (54): Kevin van Geet timmert aan de circusweg….

HAPERT – Kevin van Geet uit Hapert timmert flink aan de circusweg en dat hebben wij al regelmatig gemerkt. Hij maakte naam als spreekstalmeester en pr-man van Circus Belly Wien en zette recentelijk een goede editie van het kerstcircus in Etten-Leur neer. Dit is de serie CircusNu, dus hebben wij het over het heden. En Van Geet gaat door: met Circus Carero en diverse andere projecten.

Tijdens de Koningsmarkt van Hapert op 27 april lanceert hij Circus Carero. Speciaal voor kinderen, met een leuke show. In het programma komen onder andere krokodillen en slangen. Spannend en natuurlijk wel veilig voor het jonge publiek. Verder onder andere Niek Takens (goochelen), clown Davy en jongleur Nigel Voets.

Circus Carero is één van de activiteiten van Kevin van Geet circusproducties. Hij maakt circusevenementen op maat. Dankzij zijn ervaring is er veel mogelijk.

Op zijn website staat informatie over wat hij zoal doet en gedaan heeft.

Hij blijft actief op circusgebied en is nauw betrokken bij diverse ontwikkelingen. Het ziet er naar uit dat hij een blijvertje is tussen de nieuwe generatie circusmensen.

 

 

 

Lees ook:Slecht weer spelbreker bij Circus Carero op Koningsmarkt Hapert? UPDATE!
Lees ook:Circus Carero debuteert op Hapertse Koningsmarkt
Lees ook:Kevin van Geet presenteert: Circus Carero in Hapert
Lees ook:Circus Carero te gast op braderie Winterswijk
Lees ook:Circus Carero slaat aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>