CircusNU (61): Milko blaast Circus Herman Renz nieuw leven in

HELMOND / TEXEL – Met het faillissement in 2015 leek het voor velen over en uit voor Circus Herman Renz. Mede-eigenaar en clown Milko Steyvers blaast vandaag de dag met behulp van vrienden het bedrijf nieuw leven in. En dan blijft de vraag of zijn circus ooit weg is geweest en of hij niet gewoon in stilte keihard heeft gewerkt aan het herstel van de onderneming.

Een clown is er om de mensen aan het lachen te maken, maar dat zal niet zijn meegevallen voor Steyvers uit Helmond. Wellicht is het daarom goed dat hij onlangs is gestart met een reeks humoristische optredens in het Spiegeltent met ‘Circus Herman Renz-façade’ op De Krim in De Cocksdorp Texel.

Schitteren

Hij wordt bijgestaan door zijn collega-clown Mischa. Het tweetal staat te schitteren dankzij de Duursma Groep, vooral bekend van kermissen en andere leuke evenementen. Steyvers is gewend een uitgebreid circusbedrijf te runnen, maar zijn rentree in de piste in deze spiegeltent vindt hij ook spannend. En gelukkig: het smaakt naar meer. In elk geval zijn Milko en Mischa tot en met 16 mei  iedere dag om 14.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur in de Spiegeltent te zien. En het leuke van dit vrolijke Texelse avontuur is dat hun show telkens wordt vernieuwd. Dus is het leuk om vaker te gaan kijken. En als klap op de vuurpijl komen de grappenmakers ook in de zomervakantie 10 weken lang optredens geven. Voor zowel jong als oud geschikt.

Plannen

En reken maar dat Steyvers de smaak weer te pakken heeft. Er zijn serieuze plannen om van het bekende Kerstcircus Herman Renz in Haarlem een nog betere en grotere versie te maken. Zo is het de bedoeling dat het circus met diverse andere evenementen eromheen er al vanaf de Sinterklaasperiode is.

Naam

Wat Steyvers siert is dat hij de naam Circus Herman Renz een nieuw leven gaat geven. Hij had ook bijvoorbeeld zijn eigen naam aan de nieuwe projecten kunnen verbinden. Maar hij laat het circus dat hem zoveel heeft gegeven niet in de steek.

 

 

Lees ook:Robert Ronday stopt als directielid bij Herman Renz
Lees ook:Financiële problemen voor Circus Herman Renz
Lees ook:Clowns Milko en Mischa op Texel
Lees ook:Come-back Milko: verder met Kerstcircus Haarlem
Lees ook:CDA praat met circus over btw-verhoging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>