CircusNu (73): Zomers circus!

AMSTELVEEN – Wij zitten volop in de vakantieperiode. Maar dat wil niet zeggen dat er geen circusplezier is te beleven. Er is zelfs volop zomers circus. Soms zijn er circussen die even pas op de plaats maken, maar er komen ook initiatieven bij. Zo zijn er in deze periode volop voorstellingen van de circussen Bongo en Harlekino.

Vakantiegangers die van het circus houden weten eigenlijk niet beter. In deze periode is het juist leuk om in de tent van Bongo of Harlekino te zitten en daar te genieten van de zomerse shows. Van Bongo is bekend dat ze passende programma’s aanbieden met een theatraal tintje. En die past natuurlijk prima bij de tijd van het jaar. Denk maar eens aan de huidige productie met Italiaanse invloeden.

Show

Daarnaast zoeken circussen zoals Renz-Berlin, Renz International, Freiwald, Moscow Star Circus, Salto en Bossle juist vakantieoorden op, waar toeristen en de lokale bevolking graag een show bezoeken. Dat bewijst dat circus en vakantietijd bij elkaar horen. Dat het fijn is om tijdens je vakantie een leuke en goede circusvoorstelling bij te wonen.

Wilt u een van de voorstellingen bezoeken, klik dan hierboven op de naam van het circus. Dikwijls staan op hun websites informatie over de speellocaties.

 

Lees ook:CircusNu: (33): Naar het circus in zomers Zeeland
Lees ook:Twee keer circus in Vrouwenpolder
Lees ook:Circus Belly Wien in Oude Tonge
Lees ook:Laatste kermisweekeinde in Vlissingen
Lees ook:Nostalgisch Circus (28): Harlekino

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>