CircusNu (78 ): Het Circus van Sinterklaas

GOUDA – Nederland mag alvast een beetje trots zijn op een nieuw en eigen Sinterklaas-circusspektakel Het Circus van Sinterklaas. Het gaat om een fraaie familieshow met natuurlijk Sinterklaas, zwarte Pieten en circusacts op de Markt van Gouda. Het evenement is van zaterdag 19 tot en met zondag 27 november.

De pepernoten verdringen de Goudse kaas even van de voorgrond. En de circusacts zullen de kinderen en natuurlijk ook de volwassenen in de 100 minuten durende show verrassen.

Aanslaat

Naast clownerie, acrobatiek ook dieren, zoals het er nu uitziet paarden en lama’s in de show. Als het aanslaat komt dit circus mogelijk ook in 2017 terug naar Gouda.

Kevin van Geet die wij onder andere kennen van Circus Carero, het Kerstcircus in Etten-Leur en als spreekstalmeester en pr-man van Circus Belly Wien is de drijvende kracht achter dit initiatief.

Verwachtingen

Met hem erbij zijn de verwachtingen groot. En zal er wellicht een mooi programma worden gepresenteerd. Van Geet is een man van details en bijzondere dingen. Wellicht zal hij dat ook tijdens dit evenement in Gouda waarmaken. Het programma liegt er niet om: acrobatiek aan de Chinese mast door Leo Navas, jongleur Nigel Voets, Clown Davy, vrijheidsdressuur door Francois Kaselowsky, acrobatiek aan een net hoog in de circus nok door Mandy Zinnecker, honden en duiven act met Miss. Beatrix, Veronica Navas met balansacrobatiek op de Washingtontrapeze en spreekstalmeester is Kevin van Geet.

Er zijn ook plannen voor Circusworkshops.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Het Circus van Sinterklaas is inmiddels gestart.

Toegangskaartjes kosten 10, 13 of 16 euro.

 

 

 

Lees ook:Kaartverkoop Het Circus van Sinterklaas gestart
Lees ook:Circus Nu (86): Zin in Het Circus van Sinterklaas
Lees ook:Circusspecial (11): Het Circus van Sinterklaas verrijst in Gouda
Lees ook:Sintspecial (5): Het Circus van Sinterklaas
Lees ook:Stroopwafel- en Kaaspieten in Kevin’s Sinterklaascircus?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>