CircusNu (79): Preview Kerst- en Wintercircussen

AMSTELVEEN – Er zijn in december en januari weer een heleboel Kerst- en Wintercircussen in ons land actief. Steeds meer maken ze bekend over hun plannen zoals programma en speeldata. In CircusNu deze week als Preview een paar van de circussen die u niet mag missen…

In het Eindhovense Parktheater is van 24 december tot en met zondag 1 januari het Kerstwintercircus. Ook voor deze 46wte editie heeft Frank Torrez het programma samengesteld. De laatste 2 jaren geen dieren meer in de show, wel andere acts van hoog niveau.

Wintercircus Arlette Hanson

Onder andere clowns, rola rola, trapeze, honden en geiten, ezels en schapen spelen deze winter de hoofdrol in de productie Koud Kunstje van Wintercircus Arlette Hanson. Van Stadskanaal tot Helmond zijn er voorstellingen in de bekende theaters. Er zijn shows van 9 december tot en met 22 januari.

Wereldkerstcircus Carré

In Amsterdam uiteraard rond en tijdens de feestdagen het Wereldkerstcircus Carré. Van donderdag 22 december tot en met zondag 8 januari. In de productie van dit jaar onder meer de paardencarrousel van Fredy Knie, Diabolomeisjes uit China, de Russische schommel, Pas de Deux te paard van Joszef Richter en Merrylu Casselly en een jockeynummer met Hongaarse dansers.

Wintercircus Sijm verhuist naar Heerhugowaard

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd hoe Wintercircus Sijm het deze keer gaat doen. Dit circus is dit jaar voor het eerst in Heerhugowaard. Ze spelen van zaterdag 24 december tot en met woensdag 4 januari in het Park van Luna. En insiders spreken al over een show die zeker de moeite waard is!

Lees ook:Juli is wintertijd voor het Wintercircus Arlette Hanson
Lees ook:Wereldkerstcircus Carré
Lees ook:Circusspecial (6): Fraaie Fratsen bij Wintercircus Arlette Hanson
Lees ook:Dankzij sponsor voordelig naar Wintercircus Sijm
Lees ook:Het leukste Kerst- wintercircus is………..Wintercircus Sijm!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>