CircusNu (87): Vol verwachting klopt ons hart voor Sint in de Piste

SINT NIKLAAS (B)  – Ook bij veel Belgische kindjes kloppen de  hartjes vol verwachting. Veel van hen zitten vol met gezonde spanning voor Sinterklaas en een leuke circusvoorstelling. Ze gaan vanaf het komende weekeinde naar Sint in de Piste op de Grote Markt van Sint Niklaas. De speellocatie is te bekijken via een webcam.

Naast veel circusacts is er uiteraard ook hoog bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. De voorstellingen zijn zaterdag 19, zondag 20, zaterdag 26 en zondag 27 november

In het programma onder andere Remo Iarz met exoten; Mathieu, clownerie; Los Diovios, Globe of Death; Crazy Tramp, walltrampoline; Pat Clarisso, hondencomedy; Lars Holscher, varkenscomedy; Michael Ferreri, tempo jongleren en The Flying Aces, vliegende trapeze. En er is ook het circusorkest onder leiding van Robert Rzeznik.

 

 

Lees ook:Sint in de Piste 2016
Lees ook:CircusNu (77): Ook dit jaar Sint in de Piste
Lees ook:Kerstwinterspecial (9): Toppers bij Wintercircus Apeldoorn
Lees ook:Sint in de piste bij Circus Herman Renz
Lees ook:Sint blij met Circus Herman Renz + webcam!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>