CircusNu (102): Kerstcircus Traveller voorbode van fris nieuw rondreizend circus?

AMSTELVEEN – Is het te starten Kerstcircus Traveller de voorbode van een nieuw fris rondreizend circus? Dat kunnen wij ons afvragen. En misschien hopen wij daar wel stilletjes op. Traveller is van 22 december tot en met 7 januari in een nog bekend te maken gemeente.

Onder de initiatiefnemers Frank van Hulle en Jessica Willems. En Van Hulle kennen wij natuurlijk van zijn eerdere eigen Circus Fiesta. En zijn recentere optredens in onder andere de circussen Bavaria en Renz Berlin.

Reiziger

Travellere betekent reiziger. En van Hulle mogen wij wel een echte reiziger noemen. Die als allrounder op allerlei plekken in de circuswereld inzetbaar is. En dat gebeurt ook. En daarom is hij dikwijls aan het reizen door ons land en in België. Tegenwoordig is ook zijn vriendin Jessica Willems erbij. En ontpoppen ze zich als travellers.

Travellers is overigens ook de benaming van een groep rondtrekkende mensen in Groot-Brittannië, Ierland en de Verenigde Staten. Die zijn van Ierse afkomst, reisden aanvankelijk in huifkarren en vandaag de dag in caravans.

Circusman

Van Hulle is een deskundige circusman die veel talent heeft. Als clown en ook op andere vlakken. Dat zal vast terug te zien zijn in de show van het komende Kerstcircus Traveller.

Lees ook:Circuspersoonlijkheid Frank van Hulle vraagt vriendin ten huwelijk
Lees ook:Kerstcircus Traveller? 1 april?
Lees ook:Kerstcircus Ahoy negeert “wilde dierenverbod” gemeente
Lees ook:Laatste Koude Kunstjes Wintercircus Arlette Hanson
Lees ook:Nieuw project Kevin van Geet in Gouda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>