CircusNu (103): Circus Salto ook weer vrolijk op pad

HEEG / IJLST – Ook  Circus Salto is inmiddels weer vrolijk op pad. Het sympathieke circus van de even vriendelijke directeur, clown, buikspreker en ras-entertainer Sander Balk. Zijn circus is dinsdag 25 april in IJlst en een dag later, woensdag 26 april in Heeg. Daarom staat Circus Salto deze week centraal in CircusNu..

Circus Salto verrast dit seizoen met de nieuwe show: De Circuswinkel! Met talentvolle circusartiesten uit eigen land en van over de grenzen. Er komen onder ander hondjes, tijgerpythons, luchtacrobatiek, een act waar razendsnel van kleding wordt gewisseld, Clown Sander en de beroemde en vernieuwde buikspreek act.

Populair

Balk’s circus is populair en wordt ieder jaar leuker en  boeiender. In de loop van de tijd wisten velen de circustent te vinden en genoten van de voorstelling in de circuspiste. En het einde is gelukkig nog lang niet in zicht….

Voorstellingen

Dinsdag 25 april 15.00 uur IJlst, het parkeerterrein van Poiesz aan de Dassenboarch

Woensdag 26 april 14.30 uur, Heeg, Talma Stata aan de Tollewei

 

Lees ook:Circus Salto start in Franeker
Lees ook:Circus Salto in de meivakantie
Lees ook:CircusNu (18): Gefeliciteerd jarig Circus Salto
Lees ook:CircusNu (59): De nieuwe sterren zijn te zien bij Circus Salto
Lees ook:Paascircus Salto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>