CircusNu (104): Volop circusentertainment in Slagharen

SLAGHAREN – Volop circusentertainment voor de liefhebbers dit seizoen in attractiepark Slagharen dit jaar.  Zo is American Circus Show vernieuwd. In het programma onder andere een illusionist, fietsende en rolschaatsende papegaaien, schieten motoren uit een box tevoorschijn en verschijnt clown Berty met zijn buiksprekende struisvogel. De show duurt een half uur.

Dan is er ook nog de  sprookjesachtige paardenshow Dream Horses. Cowboys en indianenmeisjes balanceren op de rug van ronddravende paarden.

Traditie

Inmiddels heeft Slagharen een heuse traditie wat betreft circusacts. De afgelopen jaren zijn er diverse programma’s geweest. Het is  nog altijd een geliefd onderdeel bij het publiek.

Zo blijkt dat circus en kermisvertier goed samen gaan. Het zijn goede ingrediënten voor het ideale dagje uit. Veel liefhebbers krijgen er geen genoeg van en boeken een heuse vakantie op het park.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37.

Lees ook:CircusNu (146): Circussterren verzameld in het American Circus Theater
Lees ook:American Circus & Show Slagharen
Lees ook:CircusNu (31): Het circus doet het goed op de televisie
Lees ook:Slagharen: Magic Circus show
Lees ook:Weer circus in attractiepark Slagharen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>