CircusNu (107): Circus Bossle speelt graag in ons land

ZELHEM – Circus Bossle speelt graag in ons land. En veel Nederlanders vinden het fijn als dit circus er is. Zo zijn er  tot en met zondag 21  mei voorstellingen in Zelhem. Het circus staat op het Ermelinkstuk.

Ze presenteren er een vermakelijk en goed programma. Uiteraard met clownerie, acrobatiek, hoelahoep en een jongleur. Verder zijn er diverse dieren in het programma. Zoals paarden, mini-koeien, ezels, lama’s en honden.

Gastvrijheid

Een fijne show, waardoor het een feest is om zo’n 2 uur in de gezellige circustent door te brengen. Met professionele medewerkers en gastvrijheid. Kortom: Een circus, zoals het hoort te zijn. En dat is wellicht de reden dat ze steeds weer verschillende Hollandse gemeenten aan doen. En het einde is nog lang niet in zicht.

De voorstelling is geschikt voor jong en oud. Een echte aanrader dus.

Voorstellingen

Donderdag 18 mei 17.00 uur

Vrijdag 19 mei 17.00 uur

Zaterdag 20 mei 15.00 uur

Zondag 21 mei 14.00 uur

 

Lees ook:Nostalgisch Circus (32) Billy Smarts kerstcircus
Lees ook:Circus Barani op tournee
Lees ook:CircusNu (147): Oma mag gratis naar Circus Bernardo.
Lees ook:Weer zwembadlunch door Buba’s slurf geboord…
Lees ook:Nostalgisch Circus (23): Arlette Gruss

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>