CircusNu (113): Circus Belly Wien overzomert bij Duits pretpark

KALKAR (D) Circus Belly Wien heeft de smaak te pakken in Duitsland en verzorgt er voorstelling na voorstelling. Binnenkort hebben ze even rust wat reizen betreft, maar dat wil niet zeggen dat ze de hele dag gaan luieren. Net als afgelopen jaar treedt het circus op bij Wunderland Kalkar. Dat doen ze van 7 juli tot en met 3 september.

Het circus heeft in 2016 al succes geoogst op de parkeerplaats naast het Duitse pretpark. Dat is eigendom van Hennie van der Most, een oude bekende van de Zinneckers. Want nu overzomeren ze bij de Nederlandse zakenman, eerder overwinterden ze al bij Van der Most in Itterbeck. Daar woont hij zelf weliswaar niet, maar heeft de beschikking over een nooit actief gebruikt defensieterrein, waar hij nog steeds een indoorcamping wil vestigen. De vergunningen krijgt hij niet rond, daarom mag het circus er tijdens de winterstop gebruik van maken.

 

 

 

 

 

 

Lees ook:CircusNu (120): Belly Wien nog niet in Nederland
Lees ook:Circus Renz International overwintert in Itterbeck
Lees ook:Circus Renz International overwintert in Itterbeck
Lees ook:Circus Belly Wien verder in Duitsland
Lees ook:Circussen Belly Wien en Renz Berlin willen rust in Itterbeck

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>