CircusNu (115): Circus Bongo razend populair in Zeeland

RENESSE – Circus Bongo is van oudsher razend populair in Zeeland. En daar komt gelukkig geen einde aan. Of het nu gaat om optredens voor Zeeuwse ouderen of campingbezoeken tijdens hun traditionele zomertournee, de Zeeuwen krijgen er geen genoeg van. Zo is het bonte circusgezelschap zondag 20 augustus te gast in Renesse. De dagen ervoor zijn er eveneens shows in het Zeeuwse.

De show in de populaire badplaats start om 19.00 uur en is bij Camping De Brem aan de Hoogenboomlaan 11a, 4325DD. Meer informatie: Telefoon 0111-462626. Bongo is een heus theatercircus. Met dit seizoen de productie ‘Variété van weleer.’

Nostalgische jaarmarkten

U gaat terug in de tijd naar de nostalgische jaarmarkten eind jaren dertig van de vorige eeuw. In de bijzondere circusshow mooie acts. Zo zien de bezoekers onder andere de verstomde omroeper, de El Hector van Nederland, krachtpatsers die menselijke torens gaan bouwen, een burlesque danseres en vuurspuwers.  De voorstelling is vanwege de opzet uitermate geschikt voor jong en oud. Leuk dat er een nostalgisch tintje aan het programma zit, want bekijk maar eens verschillende wagens van dit circus en andere entourage. Nostalgie ten top.

Meer voorstellingen

Woensdag 16 augustus, Camping Scheldeoord in Baarland.
Donderdag 17 augustus, Camping De Pekelinge in Oostkapelle.
Zaterdag 19 augustus, Camping De Duinhoeve in Burgh-Haamstede.

Aanvang 19 uur.

Entree: 12,50 euro. In de voorverkoop van 11.00 tot 12.00 uur, 2,50 euro korting.

Website: www.circusbongo.nl

 

Lees ook:Circustheater Bongo op zomertournee
Lees ook:Extra campingvoorstelling Circus Bongo
Lees ook:Circus Bongo in Woudenberg
Lees ook:Circus Bongo verovert Oostkapelle
Lees ook:Circus Renz International in toeristisch Renesse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>