CircusNu (120): Belly Wien nog niet in Nederland

KALKAR (D) Circus Belly Wien heeft de smaak te pakken in Duitsland en speelt er in talloze plaatsen. Voor de Nederlandse fans minder goed nieuws. Want wij moeten ze al een tijd missen. En het ziet er niet naar uit dat ze spoedig in ons land weer op tournee gaan. Wie ze toch aan het werk wil zien, kan naar een bekend Duits pretpark. Daar staat het circus opgesteld. Net als afgelopen jaar treedt het circus op bij Wunderland Kalkar. Dat doen ze tot en met 3 september.

Belly Wien oogst dit jaar veel succes. Dat hebben ze te danken aan het sterke programma, met daarin ook een olifanten-act. Iets dat in ons land alweer een tijdje taboe is.

Het circus heeft in 2016 ook succes in Kalkar geoogst. En stond  op de parkeerplaats naast het Duitse pretpark. Dat is eigendom van Hennie van der Most, een oude bekende van de Zinneckers. Want nu overzomeren ze bij de Nederlandse zakenman, eerder overwinterden ze al bij Van der Most in Itterbeck.

Daar heeft Van der Most de beschikking over een nooit actief gebruikt defensieterrein, waar hij nog steeds een indoorcamping wil vestigen. De vergunningen krijgt hij niet rond, daarom mag het circus er tijdens de winterstop gebruik van maken.

 

Lees ook:CircusNu (113): Circus Belly Wien overzomert bij Duits pretpark
Lees ook:Circus Belly Wien tot eind van de maand bij Wunderland Kalkar
Lees ook:“Geen wilde dierencircussen meer op Goeree-Overflakkee”
Lees ook:Circus Belly Wien speelt bij Wunderland Kalkar
Lees ook:Circuspaard gewond na uitbraak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>