CircusNu (127): Dat is pas Magic! Familie Kazan bereikt doel in eigen land

EINDHOVEN -Eigenlijk wilde de familie Kazan met hun Magic shows furore maken in het zonnige Spanje. Dat zou gebeuren in een eigen theater waar de hele familie een goede boterham zou kunnen verdienen. Maar dat ging financieel mis. Onlangs was ik in het Eindhovense Parktheater getuige van de show van Hans en zijn kinderen en schoondochter. En na al dat genieten, dacht ik: Nu hebben ze toch hun doel bereikt. Ze hebben heel veel succes, alleen via veel shows in eigen land.

Het is zaterdag 14 oktober als ik met mijn ouders op een van de eerste rijen mag zitten van het Eindhovense theater. Daar is de Max Ledendag. Een uitverkochte zaal met in het eerste deel van het programma de familie Kazan. Met Magic Unlimited. De ene truc naar de andere. Verbazingwekkend, snel en vooral heel mooi.

Familieleden

Magci Unlimited bestaat uit Oscar, Renzo en Mara. Ze treden ook met de andere familieleden op. Dat gebeurde eveneens in Eindhoven. De echte publiekstrekker is Steven Kazan. Vol humor weet hij de show te stelen. Met zijn vader Hans als aangever, die ook solo nog steeds zijn mannetje staat. Het is echt genieten wat de “oude”” en jonge Kazans presenteren. Ze zijn volop te zien in de theaters en andere zalen van ons land.. Dus u mag het succes ook mee proeven.

Foto’s: MarcelvdVoort

 

 

Lees ook:Top Secret van de Kazàns in de theaters
Lees ook:Circusmeningen (135): Loopt ons land warm voor de magic?
Lees ook:Kerstwintercircus Eindhoven: Spektakel zonder dieren
Lees ook:Goochelopa Hans Kazàn
Lees ook:Jan Smit lovend over de Kazans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>