CircusNu (129): Sinterklaas in de Helmondse circuspiste

HELMOND – U weet het wellicht al: De sinterklaascircussen schieten als paddenstoelen uit de Nederlandse grond. En dat is goed te begrijpen, want de combinatie van circusacts, Sinterklaas en Zwarte Pieten gaan prima samen. In Helmond hebben ze Sinterklaas in de Piste, aan het Havenplein.

Robert Ronday presenteert het circus van zondag 19 november tot en met zondag 3 december. Hij was eerder betrokken bij het Kasteel van Sinterklaas in genoemde gemeente. In het programma Ronday’s zoon en illusionist Justin Golstein, acrobaten Pieten en Pieten als draadlopers, clownerie, jongleur, gedresseerde varkens en papegaaien.  En natuurlijk Sinterklaas met zijn paard Amigo. De circustent heeft 450 zitplaatsen.

Voorstellingen

Zondag 19 november 16.00 uur

Woensdag 22 november 15.00 uur (Uitverkocht)

Zaterdag 25 november 13.00 en 16.00 uur

Zondag 26 november 13.00 en 16.00 uur

Woensdag 29 november 15.00 uur

Zaterdag 2 december 13.00 en 16.00 uur

Zondag 3 december 13.00 en 16.00 uur

 

 

Lees ook:Sintspecial (3): Sinterklaas in de Piste
Lees ook:Robert Ronday “droomt” van tv-programma met Patricia Paay
Lees ook:CircusNu (131): Gelukkig ook weer Kerstcircus Herman Renz in Haarlem
Lees ook:Circusspecial (11): Het Circus van Sinterklaas verrijst in Gouda
Lees ook:Kerstwinterspecial (10): Ode aan Toon Hermans bij Limburgs Kerstcircus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>