CircusNu (129): Zelfs schaatsen tijdens het Kerstwintercircus Eindhoven

EINDHOVEN – Bij het Kerstwintercircus Eindhoven houden ze van uitdagingen. Ze bouwen jaarlijks het podium om tot een circuspiste met extra plaatsen er omheen. En er wandelden zelfs pony’s door de foyer. Deze komende 47ste editie is het haast nog gekker: Er verrijst een baan waar de kinderen voor en na de voorstelling en wellicht tijdens de pauze mogen schaatsen. Het circusevenement is van zaterdag 23 tot en met zondag 31 december.

Programmasamensteller is sinds jaar en dag Frank Torrez uit Amsterdam. Hij weet als geen ander hoe je een goede circusshow in de piste zet. Zijn enige beperking is dat hij van de directie geen dieren mag programmeren. Toch lukt het hem om een prachtig programma neer te zetten met onder andere clownerie, acrobatiek en een jongleur. Nu kan er al gereserveerd worden. RESERVEREN>>

 

Lees ook:Frank Torrez stelt wederom programma Kerstwintercircus Eindhoven samen
Lees ook:CircusNu (34): Nu al zin in het Internationaal Kerstwintercircus Eindhoven?
Lees ook:Programma Kerstwintercircus Eindhoven bijna compleet
Lees ook:Kerstwintercircussen (2): Kerstwintercircus Eindhoven zoals altijd spectaculair
Lees ook:Kerstwintercircusspecial (1): Internationaal Kerstwintercircus Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>