CircusNu (131): Gelukkig ook weer Kerstcircus Herman Renz in Haarlem

HAARLEM – Gelukkig is er van 22 december tot en met 7 januari Kerstcircus Herman Renz in het Haarlemse Reinaldapark. Daarom deze week centraal in de serie CircusNu.

Even zag het er naar uit dat het herrezen circus niet meer naar het Reinaldapark zou komen. Omdat na de reeks voorstellingen van de vorige editie het drassige terrein in slechte staat is achtergebleven. Die problemen met de gemeente Haarlem zijn inmiddels opgelost. De Duursma Groep, waaronder genoemd circus valt, heeft netjes de rekening voldaan. En daardoor is het licht weer op groen.

Flink uitgepakt

Er wordt meteen flink uitgepakt. Want naast clown Milko, werken er aan de komende productie grote namen uit de vaderlandse circuswereld mee. Zo is oud-mededirecteur van Circus Herman Renz Robert Ronday de spreekstalmeester en  verschijnt Alberto Althoff in de piste met Arabische hengsten.

Justin Golstein

Lars Hölscher presenteert een act met varkens en verder onder andere in de show clownerie, illusies van Justin Golstein, menselijke kanonskogel, mannelijke hoelahoep en een trampoline-act.

Uiteraard is het tentencomplex in kerstsfeer en zal er stemmige muziek te horen zijn.

 

Lees ook:Kerstwintercircussen (4): Pistehelden samen in Kerstcircus Haarlem
Lees ook:Prijzen verdeeld in Kerstcircus Herman Renz
Lees ook:Kerstcircus Haarlem doet het goed
Lees ook:CircusNu (146): Circussterren verzameld in het American Circus Theater
Lees ook:Kerstcircus Haarlem is traditie voor Circus Herman Renz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>