CircusNu (136): Ook dit jaar Sint in de Piste

SINT NIKLAAS (B) – Ook in 2018 genieten de Belgische kinderen van Sint in de Piste. Het spektakel op de Grote Markt van de Belgische stad is zaterdag 17, zondag 18, zaterdag 24 en zondag 25 november.

Het lijkt vroeg, want het is amper een maand geleden dat wij de verjaardag van de goede Sint hebben gevierd. Toch is het evenement in Sint Niklaas inmiddels zo groot, dat de mensen  graag snel alles over hun favoriete evenement willen weten.

Noodzakelijk

Bovendien is Sint in de Piste inmiddels zo omvangrijk en spectaculair dat het noodzakelijk is om alles ruim vooraf op poten te zetten. Wie een en ander jaarlijks volgt, weet dat er zo’n 2 weken lang een compleet circusdorp staat op het plein in de stad. Met in het midden een enorme circustent met verschillende staltenten erachter.

Vroegtijdig

Ook zijn de acts met de jaren steeds spectaculairder geworden. Die worden vroegtijdig geboekt om er zeker van te zijn dat de beroemde circusacts daadwerkelijk in de circuspiste kunnen verschijnen.

 

 

Lees ook:Volg de opbouw van Sint in de Piste
Lees ook:Kijk via webcam: Tentenbouwers druk met opbouw Sint in de Piste
Lees ook:Sint uit de piste: kermis op het plein + cam
Lees ook:Volg afbouw Sint in de Piste via webcam
Lees ook:CircusNu (77): Ook dit jaar Sint in de Piste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>