CircusNu (146): Circussterren verzameld in het American Circus Theater

SLAGHAREN – Er wordt dit seizoen flink uitgepakt in het American Circus Theater van Attractiepark Slagharen. Zeker wat betreft de kwaliteit van de optredende artiesten heeft Attractiepark Slagharen iets moois in huis gehaald.

Justin Ronday, Alex de Brandweerman en David Robert treden daar sinds 16 maart op. Dagelijks zijn ze in diverse shows te bewonderen.

Rijke traditie

Hoewel het attractiepark, aan de Zwarte Dijk 37 in Slagharen vermaard is om de kermisattracties en pony’s, hebben ze inmiddels een rijke traditie opgebouwd wat betreft circusacts. Regelmatig zijn er aantrekkelijke optredens.

Justin Ronday

Volgens kenners laten de bezoekers in dit attractiepark zich zonder twijfel betoveren door de magische kunsten van  Justin Ronday. De zoon van voormalig Circus Herman Renz-mededirecteur en spreekstalmeester Robert Ronday, is hard op weg om een heuse circusster te worden. Het jonge circusbloed doet het goed in de Nederlandse branche. Hij krijgt dan ook veelal positieve kritieken en heeft in korte tijd een aardige staat van dienst opgebouwd. Justin Ronday laat met gemak zaken verdwijnen en zorgt dat ze ook weer op wonderbaarlijke wijze tevoorschijn komen.

Alex de Brandweerman

Een flinke hit in de circuswereld is ook de presentatie van Alex de Brandweerman. Hij heeft een eigentijdse act van hoge kwaliteit. Hij zorgt voor komische stunts waarop natuurlijk ook flink wat water wordt gespoten.

Devid Robert

En dan treedt ook nog eens Devid Robert op in het American Circus Theater. Hij presenteert acrobatiek op hoog niveau.

 

Lees ook:Justin Ronday, Alex de Brandweerman en Devid Robert in American Circus Theater Slagharen
Lees ook:American Circus & Show Slagharen
Lees ook:CircusNu (104): Volop circusentertainment in Slagharen
Lees ook:Slagharen: Magic Circus show
Lees ook:Prijzen verdeeld in Kerstcircus Herman Renz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>