Circusposters: Cirque d’Hiver Bouglione

Een schitterend circus vraagt om een schitterende poster. En dat is hij ook dit jaar weer. Pas op 20 oktober 2012 zal de voorstelling Éclat van Cirque d’Hiver Bouglione in Parijs in premiere gaan, maar wij hebben alvast de poster voor je. Deze vraagt toch om een tripje naar Parijs?! (klik op de foto voor een grotere versie)

Lees ook:Circusposters: International Circus Festival of Monte Carlo 2013
Lees ook:Een kijkje bij Circus Renz Berlin
Lees ook:Voorverkoopkortingsactie Kerstcircus Sander & Friends verlengd
Lees ook:Nieuwe poster Circus Bongo
Lees ook:Circus Renaissance in Tilburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>