Circusposters: L’Autre Monde – Cirque Arlette Gruss

Met regelmaat komen we de meest schitterende circusposters tegen. Deze week die van Circus Arlette Gruss, een van de mooiste circussen in Frankrijk. De show heet L’Autre Monde, wat De Andere Wereld betekend.

In de show, die onder meer in Lille en Duinkerken te zien is, zijn onder meer Hans Ludwig Suppmeier met zijn tijgers, Nicolai Kuntz (trapeze), Gilbert, Linda en de 12-jarige Laura-Marie Gruss met paarden, Duo Varnas (luchtacrobatiek) en Duo Vanegas met Het Rad des Doods te zien.

Lees ook:Circusact van de Week: Duo Vanegas (Wheel of Death)
Lees ook:Cirque Arlette Gruss is jarig
Lees ook:Nostalgisch Circus (23): Arlette Gruss
Lees ook:Première Cirque Arlette Gruss
Lees ook:Groot Kerstcircus Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>