Tenten Cirque du Soleil staan klaar (video)

Ze staan er klaar voor, de tenten van Cirque du Soleil op de P2 bij de Amsterdam Arena. Op AT5 zagen we een leuk filmpje over de opbouw van deze tenten. Zie de video hier. A.s. vrijdag gaan wij zelf een kijkje nemen bij het mooie circus van Cirque du Soleil, dus hou de website in de gaten voor meer over de voorstelling Corteo.

Lees ook:Cirque du Soleil’s Corteo stopt 3 juni
Lees ook:Cirque du Soleil’s Corteo vanaf 23 maart in Nederland
Lees ook:Corteo in Stadshart Amstelveen
Lees ook:Cirque du Soleil bij Tijd voor MAX
Lees ook:Corteo ook te zien in Almere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>